سلام، اگر یک فارقالتحصیل رشته مهندسی هستید مقاله درستی را برای مطالعه انتخاب کردید چرا که برای پیشرفت در حرفه خود به مشاوره قبولی آزمون نظام مهندسی نیاز دارید.
اگر در آزمون نظام مهندسی ثبت نام کردید و قصد شرکت در این آزمون سرنوشت ساز را دارید پس لازم است روشهای موفقیت و کسب نمره قبولی در این آزمون را بشناسید.
موفقیت در این آزمون نه نیازی به کتابهای قطور کمک آموزشی دارد و نه نیاز به بستههای معلم خصوصی، یک مشاوره متخصص و اندکی تلاش و پشتکار برای موفقیت در این آزمون کافی است.
نحوه برگزاری آزمون نظام مهندسی
قبل از هر چیز ما به شما جزییاتی را درباره نحوه برگزاری این آزمون، زمان برگزاری و قوانین مقررات آن ارائه میدهیم.
طبق روال سالیان گذشته آزمون نظام مهندسی دو بار در سال یک بار در فصل تابستان و یک بار در فصل زمستان برگزار میشود.
همه فارغالتحصیلان رشتههای مختلف مهندسی میتوانند در این آزمون شرکت کنند. برای شرکت در این آزمون نیاز به سابقه کار یا بیمه وجود ندارد.
آزمون نظام مهندسی به شکل جزوه باز برگزار میشود و متقاضی میتواند هر یک از منابع اصلی در این آزمون را که مایل باشد هنگام امتحان همراه خود ببرد.
نمره شما در این آزمون به شکل درصدی محاسبه میشود که این درصد با توجه به تعداد سوالاتی که به آنها پاسخ صحیح دادید تعیین میشود.
هر سه پاسخ غلط در آزمون نظام مهندسی یکی از پاسخهای صحیح شما را حذف میکند. افرادی که درصد بالای ۵۰ را دریافت کنند به حدنصاب این آزمون دست پیدا کردند.
افرادی که حدنصاب را در آزمون نظام مهندسی دریافت میکنند میتوانند در سازمان نظام مهندسی استخدام شوند و همچنین پروانه کسب و کار نیز دریافت کنند.
داشتن این پروانه باعث اعتبار بخشی به مدرک فنی مهندسی شما میشود که برای اشتغال شما به شکل مستقل نیز بسیار مفید خواهد بود.
این آزمون سه بخش مختلف دارد که لازم است افراد برای هر بخش به طور جداگانه ثبت نام کنند. این بخشها شامل طراحی، نظارت و اجرا میشود.
مراحل مشاور قبولی در آزمون نظام مهندسی
مراحلی وجود دارد که قبل از شرکت در آزمون نظام مهندسی لازم است به کمک مشاور پشت سر بگذارید. با پشت سر گذاشتن این مراحل دیگر خیال شما از بابت کسب حدنصاب این آزمون راحت خواهد بود.
هدف گذاری
هدف گذاری اولین مرحله برای ورود به هر مسیری در زندگی است. داشتن هدف میتواند برای تلاش بیشتر به شما انگیزه لازم را بدهد.
همواره در ذهن خود مرور کنید که با موفقیت در این آزمون چه چیزهایی بدست خواهید آورد یک مشاور میتواند در ایجاد و پررنگ کردن این اهداف به شما کمک زیادی کند.
برنامه ریزی
بعد از تعیین هدف حالا زمان آن رسیده تا برای دست یافتن به آن برنامه ریزی کنید. تدوین برنامه نیاز به دقت، تجربه و مهارت زیادی دارد.
چرا که موارد زیادی وجود دارد که باید در آن رعایت شود. برای مثال مواردی همچون ساعاتی که در طول روز باید به مطالعه منابع آزمون نظام مهندسی اختصاص داده شود.
و یا اینکه برای هر یک از منابع چقدر زمان باید اختصاص داده شود، علاوه بر ساعات مطالعه ساعاتی که صرف مرور، بازخوانی و تست زنی میشود را نیز باید محاسبه کرد.
علاوه بر همه اینها برنامه ریزی باید به گونهای انجام شود که زمان کافی برای استراحت و رسیدگی با سایر کارهای روزمره نیز وجود داشته باشد.
از همین جهت توصیه میکنیم تدوین برنامه را به مشاور متخصص در این زمینه بسپارید.
استراتژی مطالعه
از کجا شروع کنیم؟ هر مبحث را چندبار مطالعه کنیم؟ چه زمانی را به مرور مطالب اختصاص دهیم؟ چه زمانی برای تست زدن مناسب است.
اول تست بزنیم با اول مطالعات را به پایان برسانیم. همه این سوالات و سوالاتی از این دست که مربوط به استراتژی و نحوه مطالعه میشود را به سادگی میتوانید با مشاور خود در میان بگذاریو از او مشورت بگیرید.
نکات کلیدی شناخت کلید واژه ها
مشاوره قبولی در آزمون نظام مهندسی به شما کلید واژهها و مطالب مهم هر منبع را به خوبی معرفی میکند و پیشنهادات لازم برای نحوه مطالعه هر منبع را ارائه میدهد به این ترتیب هیچ مطلبی جا نمیماند و هیچ مبحثی بیش از حد وقت شما را نمیگیرد.
نکات پاسخ به سوالات
بعد از تعیین هدف، مقدار و روش مطالعه حالا زمان آن رسیده که با نحوه صحیح پاسخ گویی سوالات آشنا شوید.
در مشاوره قبولی آزمون نظام مهندسی اغلب به شما پیشنهاد میشود که هنگام شروع آزمون قبل از هر کاری با توجه به تعداد سوالات و زمان آزمون محاسبه کنید که برای پاسخ به هر سوال چقدر وقت دارید.
حالا خیلی سریع به سراغ پاسخ به سوالاتی بروید که میتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن به آنها پاسخ دهید.
دربین این سوالات اولویت با سوالاتی است که از پاسخ آنها مطمئن هستید. یعنی سعی کنید وقت خود را صرف نوشتن پاسخهایی بکنید که از درستی آنها مطمئن هستید.
سوالاتی که برای یافتن جواب آنها باید فکر زیادی بکنید و زمان زیادی بگذارید را رها کنید و به سراغ سوالات دیگر بروید در پایان اگر زمان اضافه آوردید به آنها پاسخ دهید.
چرا که در آزمون نظام مهندسی ارزش تمام سوالات برابر است. مهمتر از آن اینکه این آزمون نمره منفی دارد.
انتخاب مشاوره مناسب برای قبولی در آزمون نظام مهندسی
همان طور که بارها اشاره کردیم برای قبولی در آزمون نظام مهندسی نیاز به یک مشاور مناسب دارید، اما سوال مهم اینجاست چه مشاوری برای قبولی در این آزمون مناسب است.
ویژگیهای یک مشاور مناسب دقیقاً چیست؟ داشتن تجربه، تخصص تعهد و انگیزه شاید اصلیترین خصوصیات یک مشاور خوب باشد.
اولین ویژگی داشتن تخصص است، یک مشاوره خوب باید در زمینهای که در آن مشاوره میدهد تخصص و اطلاعات داشته باشد. داشتن مطالعات مداوم علم و تخصص یک مشاور را بروز نگهمیدارد.
دومین ویژگی تجربه است، لازمه داشتن تجربه سالهای طولانی فعالیت در زمینه مشاوره آزمون نظام مهندسی است که باعث بالا رفتن درصد موفقیت افراد میشود.
در پایان وجود تعهد انگیزه در شخص مشاور است، این ویژگیها اکتسابی نیستند و باید به طور فطری در شخص وجود داشته باشند.
خبر خوب این است که نیازی نیست شما به دنبال فردی با این مشخصات برای دریافت مشاوره قبولی در آزمون نظام مهندسی بگردید، چرا که سایت مهدی دریانی قبلا چنین افرادی را پیدا کرده است.
شما با مراجعه به سایت مهدی دریانی میتوانید با این مشاوران آشنا شوید و برای قبولی در آزمون نظام مهندسی از آنها کمک بگیرید.
جمع بندی
داشتن مطالعه به تنهایی برای موفقیت در آزمون نظام مهندسی کافی نیست، حالا هر چقدر هم که حجم مطالعات شما بالا باشد و وقت زیادی را صرف آن کنید.
تا زمانی که یک برنامهریزی دقیق و هدفمند نداشته باشید نمیتوانید به موفقیت در این آزمون دست پیدا کنید. برای تعیین چنین برنامه ریزی هم به یک مشاوره مجرب نیاز دارید.
یک مشاور خوب هم به شما در تدوین برنامه ریزی کمک میکند و هم یک استراتژی خوب برای مطالعه ارائه میدهد.
جدول خلاص
سوالات متداول
- آیا امکان همراه داشتن ماشین حساب در هنگام آزمون نظام مهندسی وجود دارد؟ بله شما میتوانید هر یک از انواع ماشین حسابهای موجود در بازار در حین امتحان همراه داشته باشید که به جهت سرعت بخشیدن به روند پاسخگویی به سوالات بسیار هم توصیه میشود.
- شرایط شرکت در آزمون نظام مهندسی چیست؟. داشتن مدارک فارقالتحصیلی در رشته های مختلف مهندسی را میتوان تنها شرط مهم برای شرکت در این آزمون دانست.
- برای دریافت حدنصاب آزمون نظام مهندسی باید چه نمرهای کسب کرد؟ دریافت نمره بالای پنجاه درصد به معنای کسب حدنصاب این آزمون است.