برای شرکت در آزمون طراحی معماری نظام مهندسی باید تجهیزات و وسایل مورد نیاز برای ترسیم با دست آزاد را تهیه کنید؛ زیرا استفاده اصولی از مجموعه کامل وسایل مورد نیاز آزمون طراحی معماری موفقیت را چند برابر راحتتر میکند. ابزارهای متنوعی مانند مداد، پاک کن، تراش، گونیا، شابلون، کاور کاغذ و غیره در این آزمون به کار شما خواهند آمد.
مهندس مهدی دریانی یکی از برترین اساتید طراحی معماری نظام مهندسی دورههای آموزش آنلاین و حضوری را برای داوطلبان تشکیل دادهاند؛ بنابراین برای آشنایی بیشتر با وسایل مورد نیاز آزمون طراحی معماری و مزایا استفاده از کلاسهایشان ادامه مطلب را از دست ندهید.
اهمیت تهیه وسایل مورد نیاز آزمون طراحی معماری
آزمون طراحی معماری نظام مهندسی یک گزینش ترسیمی با دست آزاد است که برای موفقیت در آن باید از تجهیزات مناسبی استفاده کنید. طراحی ۳ پلن مسکونی در این آزمون با استفاده از ابزارهای منحصر به فردی انجام میشود؛ بنابراین پیش از ورود به حوزه امتحانی باید مجموعه کاملی از آنها را همراه خود داشته باشید. وسایل مورد نیاز آزمون طراحی معماری شامل ابزارهایی مانند مداد، پاک کن، تراش، خط کش، گونیا، نقاله و غیره هستند.
استفاده اصولی از این تجهیزات کیفیت نقشههای ترسیمی شما را بالا میبرد؛ بنابراین میتوانید نمره نزدیکتری به حد نصاب قبولی دریافت کنید. ترسیم نقشههای مسکونی در آزمون طراحی معماری بدون استفاده از تجهیزات و ابزارهای مناسب امکانپذیر نیست؛ زیرا ترسیم قسمتهای کوچک و جزئیات ریز نقشه برای رسیدن به نمره قبولی از اهمیت بالایی برخوردار است.
ابزارهایی مانند نقاله گونیا و خطکش برای ترسیم دقیق و اصولی خطوط از مهمترین وسایل برای آزمون طراحی معماری هستند. به کارگیری اصولی مجموعه کامل وسایل آزمون طراحی معماری موجب صرفهجویی در زمان میشود؛ بنابراین میتوانید از مدت زمان موجود در جلسه آزمون نهایت بهره را ببرید. در این شرایط امکان مانور بیشتری در آزمون برای داوطلبان ایجاد میشود.
لیست وسایل مورد نیاز آزمون طراحی معماری
تجهیزات متعددی برای شرکت در آزمون طراحی معماری مورد نیاز هستند که آشنایی با آنها فرایند تهیه را برای شما راحتتر میکند. همراه داشتن وسایلی مانند مداد در تعداد بالاتر یکی از مهمترین نکاتی است که تمامی داوطلبان باید آن را در نظر بگیرند. در ادامه لیست وسایل مورد نیاز آزمون طراحی معماری را بررسی میکنیم تا با دیدی بازتر در این زمینه عمل کنید.
پاک کن
این گزینه یکی از کاربردیترین وسایل مورد نیاز برای آزمون طراحی معماری است که اشتباههای ایجاد شده را از بین میبرد. استفاده از یک پاک کن تمیز با اندازه مناسب برای شرکت در آزمون نظام مهندسی طراحی معماری الزامی است؛ همچنین میتوانید از یک پاک کن یدکی نیز استفاده کنید.
کاور کاغذ
استفاده از پاور آچار برای قرار دادن کاغذهایی با نوشتههای مختلف از کاربرد بالایی برخوردار است؛ زیرا این کار از کثیف شدن کاغذ یا به هم ریختن نوشتهها جلوگیری میکند. کاغذهای آ4 را درون کاور قرار دهید و از پاک شدن نوشتههای موجود بر روی آن در اثر برخورد دست جلوگیری کنید.
مداد طراحی
استفاده از چندین مداد طراحی یا hp در نمرههای مختلف برای شرکت در آزمون نظام مهندسی طراحی معماری الزامی است. این مدادها در انواع سختیهای مختلفی وجود دارند که میزان سختی آنها با درجه حک شده برای کاغذ مشخص میشود.
روان نویس
به کار بردن روان نویس یا خودکار برای نوشتن مطالبی که نیاز به پاک شدن ندارند راحتی زیادی را برای شما فراهم میکند. برای آزمون طراحی معماری میتوانید از روان نویسهایی با نمره 0.2 و 0.5 استفاده کنید. این اعداد بیانگر ضخامت ابزار هستند.
کاغذ آ4
این گزینه از وسایل مورد نیاز آزمون طراحی معماری محسوب میشود که برای ترسیم بهتر نقشهها میتوانید از آن استفاده کنید. استفاده از کاغذ آچار برای ترسیم آزمایشی نقشهها از بروز خطاهای انسانی جلوگیری میکند؛ بنابراین میتوانید نقشه کشی را با کیفیت بیشتری انجام دهید.
گونیا
ابزارهای مثلثی شکل با درجههای ۳۰، ۶۰ و ۹۰ در متریالهای مختلفی تولید میشوند؛ بنابراین میتوانید از آنها برای رسم گوشههای دقیق استفاده کنید. انواع گونیههای چوبی پلاستیکی فلزی موجود هستند که با توجه به نیاز خود میتوانید یکی از آنها را به کار ببرید.
شابلونهای طراحی
انواع شابلونهای طراحی در شکلهای مختلف موجود هستند که برای ترسیم دقیقتر نقشهها میتوانید از آنها استفاده کنید. به کارگیری شابلونهای طراحی موجب صرفهجویی در زمان میشود؛ همچنین میتوانید انواع شکلهای مربع، دایره و مبلمان را با دقت و ظرافت بیشتری ترسیم کنید.
قبولی در آزمون طراحی معماری با کلاسهای مهندس دریانی
استفاده از مجموعه کامل وسایل مورد نیاز آزمون طراحی معماری در کنار داشتن مهارت بالا کلید رسیدن به موفقیت است؛ بنابراین علاوه بر تهیه مجموعه کاملی از این ابزارها باید سطح آمادگی خود در نقشهکشی را نیز افزایش دهید. دورههای زیادی در این زمینه وجود دارند که با توجه به نیاز خود میتوانید از آنها استفاده کنید. مهندس مهدی دریانی یکی از اساتید برجسته با سابقه درخشان در این زمینه به داوطلبان کمک زیادی کرده است. در ادامه برخی از مهمترین ویژگیهای مثبت دوره آموزش طراحی معماری مهندس دریانی را بررسی میکنیم.
- تدریس تمامی مباحث و نحوه کار کردن با وسایل مورد نیاز آزمون طراحی معماری از مهمترین مزیتها محسوب میشوند.
- حضور اساتید برجسته و مشهور کشوری برای افزایش سطح یادگیری داوطلبان در مجموعه مهندس مهدی دریانی دیده میشود.
- انعطاف پذیری دورهها از نظر حضوری یا غیر حضوری بودن امکان شرکت در کلاسهای آموزشی را برای تمامی داوطلبان فراهم میکند.
- هزینه ثبت نام مقرون به صرفه و تعداد ساعات تدریسی بالا نسبت به دیگر گزینههای موجود دورههای مهندس دریانی را برتری میدهد.
- امکان ثبت نام اینترنتی و استفاده از درگاه پرداخت ایمن فرایند ثبت نام در کلاسها را برای داوطلبان راحتتر کرده است.
- ارائه نکات و مهارتهای مورد نیاز جهت موفقیت در آزمون طراحی معماری مهندسی در این دورهها دیده میشود.
وسایل غیر مجاز در آزمون طراحی معماری
آزمون طراحی معماری نظام مهندسی یک گزینش کتاب باز است که استفاده از جزوه آموزشی هیچ تخلفی محسوب نمیشود؛ اما به کار بردن برخی تجهیزات در این آزمون غیر ممنوع است و در صورت مشاهده آن نمره مردودی برای شما لحاظ میکنند. کاربن یکی از رایجترین وسایل غیر مجاز در این آزمون است.
همراه داشتن کاربن در جلسه آزمون حتی عدم استفاده از آن موجب تایید تخلف و نمره مردودی میشود؛ بنابراین بهتر است این ابزار را به هیچ وجه در کنار خود وارد جلسه آزمون نکنید. سوزن کش و منگنه از دیگر تجهیزاتی هستند که مشاهده آنها در جلسه آزمون تخلف محسوب میشود؛ زیرا جدا کردن و اتصال مجدد برگههای آزمون به یکدیگر غیرقانونی است.
نکات تکمیلی در مورد وسایل مورد نیاز آزمون طراحی معماری
آزمون طراحی معماری نظام مهندسی گزینش پرطرفدار در سطح کشور است که سالن افراد زیادی را به سمت خود جذب میکند؛ همچنین دستیابی به نمره قبولی در صورت به دست آوردن حداقل نیمی از نمره کل میسر میشود. در این شرایط با رعایت برخی نکات و افزایش سطح آمادگی خود میتوانید به پروانه اشتغال به کار دست پیدا کنید. در ادامه برخی از مهمترین این نکات را بررسی میکنیم.
- چند روز پیش از شروع آزمون نسبت به تهیه تجهیزات اقدام کنید؛ زیرا موکول کردن این موضوع به دقایق آخر احتمال فراموشی را افزایش میدهد.
- وسایل مورد نیاز آزمون طراحی معماری را پیش از ورود به جلسه چک و بررسی کنید؛ زیرا احتمال کار نکردن برخی تجهیزات مانند روان نویس وجود دارد.
- مواد تغذیه قندی و بطری آب از وسایل مهمی هستند که برای شرکت در آزمون طراحی معماری باید آنها را تهیه کنید؛ بهتر است از مواد طبیعی مانند خرما و انجیر خشک استفاده کنید.
- همراه داشتن کتاب و جزوههای آموزشی به همراه هایلایت کردن نکات مهم کار شما در آزمون طراحی معماری را چند برابر راحتتر میکند؛ بنابراین در هنگام مطالعه منابع نکتهبرداری را فراموش نکنید. برای آشنایی بیشتر در این زمینه به مقاله منابع آزمون طراحی معماری سر بزنید.
سخن پایانی
وسایل مورد نیاز آزمون طراحی معماری شامل تجهیزات متنوعی مانند مداد پاک کن نقاله شابلون کاغذ کاور کاغذ روان نویس و غیر هستند. استفاده اصولی از این ابزارها کیفیت نقشه کشی شما را تا حد زیادی افزایش میدهد؛ همچنین میتوانید در میزان وقت آزمون خود صرفهجویی کنید.
هر یک از این تجهیزات کاربرد منحصر به فرد خود را دارند؛ بنابراین استفاده از مجموعه کامل آنها پیشنهاد میشود. مهندس مهدی دریانی یکی از برترین اساتید کشور در زمینه آموزش طراحی معماری هستند؛ بنابراین برای آشنایی بیشتر با وسایل مورد نیاز آزمون طراحی معماری و نحوه استفاده از آنها میتوانید در دورههای ایشان شرکت کنید.
سوالات متداول
- برای شرکت در آزمون طراحی معماری به چه وسایلی نیاز داریم؟ تجهیزاتی مانند مداد، پاک کن، گونیا، شابلون، کاغذ، کاور و روان نویس مورد نیاز هستند.
- استفاده از چه وسایلی در آزمون طراحی معماری غیر مجاز است؟ در این آزمون امکان استفاده از تجهیزاتی مانند کاربن و سوزن کش وجود ندارد.
- بهترین دوره موجود در کشور برای آزمون طراحی معماری چیست؟ دوره آموزشی مهندس دریانی با ارائه تمامی نکات و ترفندهای موجود یکی از بهترین گزینهها محسوب میشود.
وسایل مورد نیاز آزمون طراحی معماری | اهمیت | لیست وسایل | دورههای مهندس دریانی | وسایل غیر مجاز | نکات تکمیلی |
توضیحات | پیش نیاز ترسیم با دست آزاد | مداد، پاک کن، گونیا، کاغذ آ۴، کاور، روان نویس، شابلون | آموزش نحوه نقشه کشی با استفاده از وسایل مورد نیاز آزمون طراحی معماری | کاربن، سوزن کش و منگنه | همراه داشتن کتاب و جزوههای آموزشی، تهیه تجهیزات چند روز قبل از آزمون، چک کردن کارکرد تجهیزات |